Bekend van:

Botox Frons

Wat is Botox Frons?

Botox frons verwijst naar de behandeling van fronslijnen tussen de wenkbrauwen met Botox-injecties. Deze lijnen, ook bekend als glabellaire lijnen, worden dieper door herhaalde spierbewegingen zoals fronsen of squinten. Botox, een neuromodulator, wordt gebruikt om de spieren tijdelijk te ontspannen, waardoor de vorming van fronslijnen wordt verminderd en bestaande lijnen gladder worden. Bij Aesthetic Glow wordt deze behandeling aangeboden als onderdeel van onze cosmetische behandelingen, gericht op huidverjonging en het bevorderen van een jeugdige uitstraling.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Elke Botox-behandeling bij Aesthetic Glow wordt aangepast aan de individuele behoeften van de cliënt. Tijdens een persoonlijke consultatie zullen onze deskundigen in dermatologie en cosmetische behandelingen uw huid evalueren en uw esthetische doelen bespreken. Op basis van deze evaluatie stellen we een op maat gemaakt behandelplan op, gericht op het effectief aanpakken van fronslijnen en het bevorderen van huidverjonging.

De toepassingen van Botox:

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, wordt cliënten aangeraden om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te staken.

Geen alcohol: Vermijd het consumeren van alcohol 24 uur voor de behandeling om zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Intensieve gezichts- of huidbehandelingen moeten worden vermeden vlak voor de Botox procedure.

Botox Frons bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige esthetische behandelingen, waaronder Botox voor fronslijnen, als onderdeel van onze inzet voor huidverjonging en verbetering van de huidgezondheid. Onze doelstelling is om u te helpen een jeugdige, verjongde uitstraling te bereiken en te behouden, terwijl we ons richten op uw algehele welzijn en tevredenheid met onze geavanceerde cosmetische behandelingen.

Nazorgadvies

Vermijd het masseren of aanraken van het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling

Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte voor de eerste 24 uur na de behandeling.

Gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de behandelde gebieden gehydrateerd en in goede conditie te houden.

Maak een afspraak