Bekend van:

Threads

Behandeling en Advies op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow wordt elke threadbehandeling op maat gemaakt, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van de cliënt. Onze ervaren specialisten in cosmetische behandelingen en dermatologie bieden een grondige evaluatie en persoonlijk consult om de meest geschikte behandelstrategie te bepalen. Dit omvat een gedetailleerd plan voor het liften en verjongen van de huid, met gebruik van de nieuwste technieken voor de beste resultaten.

De toepassingen van Botox:

Threads bij Aesthetic Glow

Aesthetic Glow is toegewijd aan het bieden van de beste cosmetische behandelingen, waaronder threads voor huidverjonging, naast dermal fillers, Botox-injecties, en laserontharing. Ons doel is om onze cliënten te helpen een natuurlijke, jeugdige uitstraling te bereiken en te behouden, terwijl we ons richten op het verbeteren van de huidgezondheid door middel van geavanceerde schoonheidsbehandelingen en dermatologische zorg.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Om het risico op blauwe plekken te verminderen, wordt geadviseerd om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te staken.

Geen alcohol: Het is belangrijk om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te consumeren, om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het wordt aanbevolen om geen intensieve huidverzorgings- of gezichtsbehandelingen te ondergaan vlak voor de draadlift procedure.

Nazorgadvies

Zonbescherming: Bescherm de behandelde gebieden tegen direct zonlicht en gebruik een hoge SPF om de gevoelige huid te beschermen.


Minimaliseer beweging: Beperk extreme gezichtsbewegingen en fysieke activiteit om de draadjes op hun plaats te houden en optimale genezing te bevorderen.

Volg een zachte huidverzorgingsroutine: Gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de behandelde gebieden gehydrateerd en gezond te houden.

Wat zijn Threads?

Threads, ook bekend als draadlift, zijn een minimaal invasieve cosmetische procedure gericht op huidverjonging en het liften van verzakte huid. Deze behandeling maakt gebruik van biologisch afbreekbare draadjes die onder de huid worden ingebracht om de productie van collageen te stimuleren en onmiddellijke lifting te bieden. Bij Aesthetic Glow wordt de draadlift toegepast op verschillende gebieden zoals het middengezicht (midface), de kaaklijn, voor een wenkbrauwlift, de nek en het decolleté. Het resultaat is een strakkere, jeugdiger uitziende huid met verbeterde contouren.

Maak een afspraak