Bekend van:

Fillers Nasolabiaalplooi

Wat is Filler Nasolabiaalplooi?

Filler voor de nasolabiaalplooi, ook bekend als de “lachlijnen” of “neus-lippenplooi”, is een cosmetische behandeling gericht op het verminderen van de zichtbaarheid van de lijnen die van de zijkant van de neus naar de hoeken van de mond lopen. Deze plooien kunnen dieper worden als gevolg van veroudering, verlies van huidelasticiteit en volume. Dermal fillers, aangeboden door Aesthetic Glow, worden gebruikt om volume toe te voegen en de huid in dit gebied te verjongen, waardoor een gladdere en jeugdigere uitstraling ontstaat.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Bloedverdunnende middelen: Om het risico op blauwe plekken te verminderen, wordt geadviseerd om het gebruik van medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden.

Alcoholgebruik: Het is raadzaam om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te nuttigen om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.

Agressieve huidbehandelingen: Vermijd intensieve gezichtsbehandelingen of huidverzorgingsprocedures vlak voor uw afspraak om de huid in optimale staat te houden.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Directe aanraking vermijden: Het is cruciaal om het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken voor ten minste 4 uur na de behandeling om verplaatsing van de filler te voorkomen.

Activiteitenbeperking: Beperk zware lichamelijke inspanning en vermijd blootstelling aan hoge temperaturen voor de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling.

Zachte huidverzorging: Volg een milde huidverzorgingsroutine en gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de behandelde gebieden gehydrateerd en in goede gezondheid te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow​

Aesthetic Glow biedt een persoonlijke benadering voor de behandeling van nasolabiaalplooien, waarbij onze specialisten in cosmetische behandelingen en dermatologie een uitgebreide evaluatie van uw gezichtsstructuur uitvoeren. Op basis van deze beoordeling wordt een behandelplan op maat ontwikkeld dat gebruikmaakt van de meest geschikte dermal fillers om uw specifieke esthetische doelen te bereiken. Dit plan is gericht op het behalen van natuurlijke resultaten die harmoniëren met uw algehele gezichtscontouren en bijdragen aan huidverjonging.

Maak een afspraak