Bekend van:

Botox Mondhoek

Wat is Botox Mondhoek?

Onder de noemer injectables vallen fillers en spierontspanners (botox). De injectievloeistoffen worden door middel van een naald in de huid aangebracht. Met fillers kunnen rimpels en plooien worden opgevuld, hierdoor vervagen en/of verdwijnen rimpels. Door de injectables kunnen lijnen zachter worden en valt er minder schaduw in uw gezicht. Tevens kunnen injectables zorgen voor een frisse en jongere uitstraling waardoor u er minder vermoeid uitziet.  

De toepassingen van Botox:

Botox Mondhoek bij Aesthetic Glow

Aesthetic Glow is toegewijd aan het bieden van geavanceerde cosmetische behandelingen, waaronder Botox voor de mondhoeken, als onderdeel van onze missie om huidverjonging te bevorderen en de huidgezondheid van onze cliënten te verbeteren. Ons doel is om onze cliënten te helpen een stralende, jeugdige uitstraling te bereiken en te behouden, met persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingsopties.

Na de behandeling

Vermijd bloedverdunnende middelen: Het is raadzaam om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te staken om het risico op blauwe plekken te verminderen.

Geen alcohol: Vermijd het consumeren van alcohol 24 uur voor de behandeling om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het wordt aanbevolen om geen intensieve gezichts- of huidbehandelingen te ondergaan vlak voor uw Botox-afspraak.

Nazorgadvies

Het is belangrijk om het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken gedurende ten minste 4 uur na de behandeling, om de Botox effectief te laten werken.

Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte dienen vermeden te worden voor de eerste 24 uur na de behandeling.

Gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de huid gehydrateerd en in goede gezondheid te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow wordt elke Botox-behandeling voor de mondhoeken zorgvuldig aangepast aan de individuele behoeften en esthetische doelen van de cliënt. Ons team van deskundigen op het gebied van cosmetische behandelingen en dermatologie biedt een gepersonaliseerde benadering, inclusief een grondige evaluatie en consultatie, om een behandelplan op maat te ontwikkelen. Dit plan is gericht op het bereiken van natuurlijke en verfijnde resultaten die de algehele harmonie en jeugdigheid van het gezicht verbeteren.

Maak een afspraak