Bekend van:

Botox Kin

Wat is Botox Kin?

Botox voor de kin is een esthetische behandeling aangeboden door Aesthetic Glow, gericht op het verzachten van de verschijning van kuiltjes en rimpels op de kin. Deze behandeling maakt gebruik van Botox-injecties om de spieren in de kin te ontspannen, wat resulteert in een gladder en strakker huidoppervlak. Het is een effectieve oplossing voor het verminderen van de ‘sinaasappelhuid’ textuur en het creëren van een meer verfijnde kincontour.

De toepassingen van Botox:

Botox Kin bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow zijn we toegewijd aan het bieden van de hoogste standaard in huidverzorging en schoonheidsbehandelingen. Onze aanpak omvat een breed scala aan diensten, waaronder Botox-injecties, dermal fillers, laserontharing, en geavanceerde gezichtsbehandelingen, allemaal ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te versterken en te ondersteunen in uw streven naar een jeugdige uitstraling en verbeterde huidgezondheid.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijden van bepaalde medicijnen: Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, wordt cliënten aangeraden om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden.

Geen alcohol: Het is belangrijk om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te consumeren om zwelling en blauwe plekken te beperken.

Voorzichtigheid met huidbehandelingen: Cliënten moeten agressieve huidbehandelingen of diepe gezichtsbehandelingen vlak voor hun Botox-afspraak vermijden om de huid in optimale conditie te houden.

Nazorgadvies

Volg nauwgezet eventuele specifieke nazorginstructies op die door de specialisten van Aesthetic Glow zijn verstrekt om de beste resultaten te waarborgen.

Beperk zware lichamelijke activiteiten en blootstelling aan extreme warmte voor de eerste 24 uur na de behandeling.

Het is essentieel om directe aanraking of massage van het behandelde gebied te vermijden voor ten minste 4 uur na de behandeling om te zorgen dat de Botox correct werkt.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

In onze esthetische kliniek wordt elke Botox-behandeling voor de kin zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften van onze cliënten. Ons team van experts in dermatologie en cosmetische behandelingen biedt een persoonlijk consult om uw esthetische doelen te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen. Dit plan is ontworpen om optimale resultaten te bereiken in huidverjonging en verbetering van de huidgezondheid.

Maak een afspraak