Bekend van:

Botox Gummy Smile

Wat is Botox Gummy Smile?

Een gummy smile is een term die gebruikt wordt om een glimlach te beschrijven waarbij een aanzienlijk deel van het tandvlees boven de boventanden zichtbaar is. Botox voor een gummy smile is een cosmetische behandeling die gericht is op het verminderen van de zichtbaarheid van het tandvlees tijdens het lachen. De behandeling omvat het injecteren van Botox in de spieren die verantwoordelijk zijn voor het optillen van de bovenlip, waardoor de lip minder ver omhoog komt bij het lachen. Aesthetic Glow biedt deze behandeling als onderdeel van onze uitgebreide reeks aan cosmetische behandelingen, gericht op het verbeteren van de esthetiek van de glimlach en het bevorderen van zelfvertrouwen.

De toepassingen van Botox:

Botox Gummy Smile bij Aesthetic Glow

Aesthetic Glow is toegewijd aan het bieden van geavanceerde cosmetische behandelingen, waaronder Botox voor een gummy smile, als onderdeel van onze missie om huidverjonging te bevorderen en de huidgezondheid van onze cliënten te verbeteren. Ons doel is om iedereen te helpen zich zelfverzekerder te voelen met een stralende, evenwichtige glimlach.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Het is aanbevolen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te staken om het risico op blauwe plekken te verminderen.

Geen alcohol: Vermijd het consumeren van alcohol 24 uur voor de behandeling om mogelijke zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Intensieve gezichts- of huidbehandelingen moeten worden vermeden vlak voor uw Botox-afspraak.

Nazorgadvies

Vermijd het masseren of aanraken van het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling om de effectiviteit van Botox te garanderen.

Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte dienen vermeden te worden voor de eerste 24 uur na de behandeling.

Volg een milde huidverzorgingsroutine en gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de behandelde gebieden in goede conditie te houden.

Behandeling op maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow begrijpen we dat elke glimlach uniek is. Daarom bieden we een gepersonaliseerde aanpak voor de behandeling van een gummy smile met Botox. Tijdens een consultatie zal ons team van experts in cosmetische behandelingen en dermatologie uw specifieke situatie beoordelen en een behandelplan op maat ontwikkelen. Dit plan is ontworpen om optimale resultaten te bereiken, rekening houdend met uw individuele esthetische doelen en de algehele harmonie van uw gezichtsuitdrukkingen.

Maak een afspraak