Bekend van:

Filler Wang/Midface

Wat is Filler Wang/Midface?

Filler voor de wang of het middengezicht (midface) is een cosmetische procedure die gericht is op het herstellen of toevoegen van volume aan de wanggebieden, wat bijdraagt aan een jeugdiger uitstraling en verbeterde gezichtscontouren. Deze behandeling, aangeboden door Aesthetic Glow, maakt gebruik van dermal fillers om de natuurlijke rondingen van het gezicht te versterken, fijne lijntjes te verminderen en een liftend effect te creëren. Het resultaat is een frissere, meer uitgeruste look die de algehele harmonie van het gezicht verbetert.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Bloedverdunnende middelen vermijden: Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, wordt aangeraden om het gebruik van aspirine, ibuprofen, vitamine E en visolie supplementen te staken.

Geen alcohol: Het wordt aanbevolen om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te consumeren om mogelijke zwelling en blauwe plekken te verminderen.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het is verstandig om geen diepe huidverzorgings- of gezichtsbehandelingen te ondergaan vlak voor uw afspraak om de huid in de beste staat te houden voor de fillerinjectie.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Directe aanraking vermijden: Na de behandeling is het belangrijk om het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken gedurende ten minste 4 uur, om de filler op zijn plaats te houden.

Beperk fysieke activiteiten: Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme temperaturen dienen de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling vermeden te worden.

Zachte huidverzorging: Volg een milde huidverzorgingsroutine en gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de huid gehydrateerd en in optimale gezondheid te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow​

Aesthetic Glow biedt een gepersonaliseerde benadering voor elke fillerbehandeling van wang en midface. Tijdens een consultatie met onze ervaren specialisten in cosmetische behandelingen en dermatologie wordt uw gezichtsanatomie zorgvuldig geëvalueerd. Aan de hand daarvan ontwikkelen we een aangepast behandelplan dat aansluit bij uw individuele esthetische doelen, gericht op huidverjonging en het verbeteren van de huidgezondheid.

Maak een afspraak