Bekend van:

Botox Neus

Wat is Botox Neus?

Botox voor de neus, ook bekend als “Bunny Lines” behandeling, richt zich op de fijne lijntjes en rimpels die zich vormen aan de zijkanten van de neus wanneer men lacht of fronst. Deze rimpels kunnen met de tijd dieper worden en bijdragen aan een oudere uitstraling. Botox-injecties werken door de spieren die verantwoordelijk zijn voor deze bewegingen tijdelijk te ontspannen, waardoor de huid gladder wordt en de rimpels verminderen. Aesthetic Glow biedt deze behandeling aan als onderdeel van ons uitgebreide aanbod aan cosmetische behandelingen, gericht op huidverjonging en het bevorderen van een jeugdige uitstraling.

De toepassingen van Botox:

Botox Neus bij Aesthetic Glow

Aesthetic Glow is toegewijd aan het bieden van geavanceerde cosmetische behandelingen, waaronder Botox voor de neus, als onderdeel van onze inzet voor huidverjonging en het verbeteren van de huidgezondheid. Ons doel is om onze cliënten te helpen een stralende, jeugdige uitstraling te bereiken en te behouden door middel van state-of-the-art behandelingen en persoonlijke zorg.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Het is aanbevolen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E en visolie te staken om het risico op blauwe plekken te verminderen.

Geen alcohol: Vermijd alcoholconsumptie 24 uur voor de behandeling om mogelijke zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het wordt aangeraden om geen intensieve gezichts- of huidbehandelingen te ondergaan vlak voor uw Botox-afspraak.

Nazorgadvies

Vermijd het masseren of aanraken van het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling om de Botox effectief te laten werken.

Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte dienen vermeden te worden voor de eerste 24 uur na de behandeling.

Gebruik de aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de huid gehydrateerd en in goede gezondheid te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow wordt elke Botox-behandeling voor de neus op maat gemaakt, rekening houdend met de unieke behoeften en esthetische doelen van elke cliënt. Tijdens een persoonlijke consultatie zal ons team van specialisten in cosmetische behandelingen en dermatologie uw specifieke situatie beoordelen en een gepersonaliseerd behandelplan ontwikkelen. Dit plan is ontworpen om natuurlijke, verfijnde resultaten te bereiken die harmoniëren met uw algehele gezichtsuitdrukkingen en bijdragen aan een verbeterde huidgezondheid.

Maak een afspraak