Bekend van:

Filler Jukbeen

Wat is Filler Jukbeen?

Filler voor het jukbeen is een cosmetische procedure die gebruikmaakt van dermal fillers om volume en definitie aan de jukbeenderen toe te voegen. Deze behandeling, aangeboden door Aesthetic Glow, kan helpen bij het creëren van een meer gedefinieerd gezichtscontour, het verbeteren van de algehele gezichtssymmetrie en het verjongen van de huid. Het is een populaire optie voor diegenen die streven naar een jeugdigere uitstraling zonder chirurgische ingrepen.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bepaalde medicijnen en supplementen: Het is raadzaam om bloedverdunnende middelen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie supplementen te vermijden om het risico op blauwe plekken te minimaliseren.

Geen alcohol: Alcoholconsumptie dient 24 uur voor de behandeling vermeden te worden om zwelling en blauwe plekken te beperken.

Wees voorzichtig met huidbehandelingen: Vermijd agressieve gezichts- of huidverzorgingsbehandelingen vlak voor uw afspraak om de huid in optimale conditie te houden voor de fillerinjectie.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Minimaliseer aanraking: Het is belangrijk om het behandelde gebied niet aan te raken of te masseren gedurende de eerste uren na de behandeling om de filler op zijn plaats te houden.

Beperk activiteiten: Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen (zoals sauna's of hete baden) voor ten minste 24 uur na de behandeling.

Volg specifieke instructies: Let goed op eventuele specifieke nazorginstructies die door uw behandelaar bij Aesthetic Glow zijn gegeven om optimale resultaten en een snel herstel te bevorderen.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow wordt elke behandeling met dermal fillers voor de jukbeenderen zorgvuldig aangepast aan de individuele wensen en behoeften van de cliënt. Ons team van professionals in esthetische kliniek, dermatologie en cosmetische behandelingen biedt een persoonlijke benadering, waarbij we een grondige analyse van uw gezichtsstructuur uitvoeren om een harmonieus resultaat te verzekeren dat uw natuurlijke schoonheid benadrukt.

Maak een afspraak