Bekend van:

Filler Neus

Wat is Filler Neus?

Filler voor de neus, ook bekend als een niet-chirurgische neuscorrectie, is een cosmetische procedure die gebruikmaakt van dermal fillers om de vorm en het profiel van de neus te verbeteren zonder de noodzaak voor invasieve chirurgie. Aangeboden door Aesthetic Glow, stelt deze behandeling individuen in staat om onvolkomenheden zoals bultjes op de neusbrug, een afhangende neustip of asymmetrie te corrigeren. Het resultaat is een meer esthetisch aangename neusvorm die bijdraagt aan de harmonie van het gezicht.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Cliënten worden aangeraden om het gebruik van aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie supplementen te vermijden om het risico op blauwe plekken te minimaliseren.

Geen alcohol: Het is raadzaam om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te nuttigen, om zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Intensieve gezichts- of huidbehandelingen dienen vermeden te worden vlak voor de afspraak, om de huid in optimale conditie te houden voor de fillerinjectie.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Directe aanraking vermijden: Het is belangrijk om het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken voor ten minste 4 uur na de behandeling, om de filler op zijn plaats te houden.

Beperk fysieke activiteiten: Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme temperaturen voor de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling.

Zachte huidverzorging: Gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de behandelde gebieden gehydrateerd en in goede gezondheid te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow​

Bij Aesthetic Glow begrijpen we het belang van een individuele benadering. Onze behandelingen, inclusief filler voor de neus, worden zorgvuldig aangepast aan de unieke behoeften en esthetische doelen van elke cliënt. Ons team van specialisten in dermatologie en cosmetische behandelingen biedt een grondige evaluatie en consultatie om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen, gericht op het bereiken van natuurlijke, verfijnde resultaten die de algehele huidverjonging bevorderen.

Maak een afspraak