Bekend van:

Filler Lip Opvullen

Wat is Filler Lip Opvullen?

Filler lip opvullen is een populaire esthetische behandeling gericht op het verhogen van het volume en het verbeteren van de vorm van de lippen. Deze procedure, aangeboden door Aesthetic Glow, gebruikt dermal fillers, vaak op basis van hyaluronzuur, om de lippen voller te maken en fijne lijntjes rond de mond te verminderen. Het resultaat is een jeugdiger uitstraling en een meer gedefinieerde lipcontour, wat bijdraagt aan de algehele huidverjonging en esthetiek van het gezicht.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Bloedverdunnende middelen vermijden: Om het risico op blauwe plekken te verkleinen, wordt geadviseerd om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te staken.

Geen alcohol: Het is belangrijk om alcoholconsumptie 24 uur voor de behandeling te vermijden om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Intensieve gezichts- of huidbehandelingen moeten worden vermeden vlak voor uw afspraak om de huid in optimale conditie te houden.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Directe aanraking vermijden: Probeer het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken gedurende ten minste 4 uur na de behandeling om de filler op zijn plaats te houden.

Activiteiten beperken: Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme temperaturen dienen de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling vermeden te worden.

Zachte huidverzorging: Gebruik de aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de lippen gehydrateerd en gezond te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow​

Bij Aesthetic Glow wordt elke lipbehandeling met fillers aangepast aan de individuele behoeften en esthetische doelen van de cliënt. Onze deskundige specialisten in dermatologie en cosmetische behandelingen bieden een persoonlijk consult om uw wensen te bespreken en een behandelplan op maat te ontwikkelen. Dit zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat dat harmonieert met uw gezichtskenmerken en bijdraagt aan een verbeterde huidgezondheid.

Maak een afspraak