Bekend van:

Fillers Slapen

Wat is Filler Slapen?

Filler voor de slapen is een cosmetische procedure gericht op het herstellen van volume in de slapen, een gebied dat vaak volume verliest met het ouder worden. Deze volumeverlies kan leiden tot een ingevallen uitstraling, wat de gezichtscontouren minder jeugdig maakt. Dermal fillers, aangeboden door Aesthetic Glow, worden gebruikt om dit verloren volume te herstellen, de contouren van het gezicht te verbeteren en een meer jeugdige uitstraling te bevorderen.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Cliënten worden geadviseerd om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden om het risico op blauwe plekken te verkleinen.

Alcohol: Het consumeren van alcohol dient 24 uur voor de behandeling vermeden te worden om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.

Agressieve huidbehandelingen: Het is belangrijk om geen intensieve gezichtsbehandelingen of huidverzorgingsprocedures te ondergaan vlak voor uw afspraak om de huid in de beste staat te houden.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Vermijd directe aanraking: Het is belangrijk om het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken gedurende ten minste 4 uur na de behandeling om verplaatsing van de filler te voorkomen.

Beperk fysieke activiteit: Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte dienen vermeden te worden voor de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling.

Volg een zachte huidverzorgingsroutine: Gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de huid gehydrateerd en gezond te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow​

Bij Aesthetic Glow begrijpen we dat elk gezicht uniek is, en daarom wordt elke behandeling met filler voor de slapen op maat gemaakt. Ons team van ervaren specialisten in cosmetische behandelingen en dermatologie biedt een persoonlijke consultatie om uw esthetische doelen te bespreken. Op basis van deze evaluatie stellen we een aangepast behandelplan op dat gebruikmaakt van de nieuwste technieken in dermal fillers voor het beste resultaat in huidverjonging.

Maak een afspraak