Bekend van:

Bunny Lines

Wat is Botox Bunny Lines?

Botox voor bunny lines richt zich op de fijne lijntjes die verschijnen aan de zijkanten van de neus wanneer we lachen of fronsen. Deze lijntjes, vaak aangeduid als ‘bunny lines’, kunnen met de tijd prominenter worden en bijdragen aan een oudere uitstraling. Door Botox-injecties in deze specifieke gebieden te gebruiken, kunnen de spieren die verantwoordelijk zijn voor het creëren van deze lijntjes tijdelijk worden ontspannen. Dit resulteert in een gladdere huid en vermindering van de zichtbaarheid van bunny lines. Aesthetic Glow biedt deze behandeling als onderdeel van ons brede scala aan cosmetische behandelingen, gericht op het bevorderen van huidverjonging en het verbeteren van de algehele huidgezondheid.

De toepassingen van Botox:

Bunny Lines bij Aesthetic Glow

Aesthetic Glow is toegewijd aan het bieden van geavanceerde cosmetische behandelingen, waaronder Botox voor de mondhoeken, als onderdeel van onze missie om huidverjonging te bevorderen en de huidgezondheid van onze cliënten te verbeteren. Ons doel is om onze cliënten te helpen een stralende, jeugdige uitstraling te bereiken en te behouden, met persoonlijke zorg en geavanceerde behandelingsopties.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, wordt aangeraden om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E en visolie te staken.

Geen alcohol: Het is belangrijk om alcoholconsumptie 24 uur voor de behandeling te vermijden, om mogelijke zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Intensieve gezichts- of huidbehandelingen dienen vermeden te worden vlak voor uw Botox-afspraak.

Nazorgadvies

Het is essentieel om het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken gedurende ten minste 4 uur na de behandeling, om de Botox effectief te laten werken.

Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte dienen vermeden te worden voor de eerste 24 uur na de behandeling.

Gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de huid gehydrateerd en in goede gezondheid te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow wordt elke behandeling zorgvuldig aangepast aan de individuele behoeften en esthetische doelen van onze cliënten. Ons team van experts in cosmetische behandelingen en dermatologie biedt een gepersonaliseerd behandelplan na een grondige evaluatie van uw huidconditie en specifieke zorgen. Dit op maat gemaakte plan zorgt ervoor dat u de beste resultaten behaalt, met een natuurlijk ogende verjonging die bijdraagt aan een jeugdiger uitstraling.

Maak een afspraak