Bekend van:

Botox Kraaienpootjes

Wat is Botox Kraaienpootjes?

Botox voor kraaienpootjes is een behandeling die gericht is op het verminderen van de fijne lijntjes en rimpels die zich rond de ogen vormen, vaak aangeduid als lachlijnen of kraaienpootjes. Deze rimpels worden veroorzaakt door herhaalde spierbewegingen zoals lachen, knipogen of fronsen. Botox-injecties werken door de spieractiviteit tijdelijk te verminderen, waardoor de huid gladder wordt en de zichtbaarheid van deze rimpels afneemt. Aesthetic Glow biedt deze behandeling als onderdeel van ons uitgebreide aanbod aan cosmetische behandelingen, gericht op huidverjonging en het bevorderen van een jeugdige uitstraling.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow wordt elke Botox-behandeling voor kraaienpootjes zorgvuldig afgestemd op de individuele behoeften van de cliënt. Ons gespecialiseerde team in cosmetische behandelingen en dermatologie biedt een op maat gemaakte benadering, beginnend met een grondige evaluatie van uw huid en esthetische doelen. Op basis van deze evaluatie ontwikkelen we een persoonlijk behandelplan dat niet alleen gericht is op het verminderen van kraaienpootjes, maar ook op het bevorderen van de algehele huidgezondheid en uitstraling.

De toepassingen van Botox:

Botox Kraaienpootjes bij Aesthetic Glow

Aesthetic Glow is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige esthetische behandelingen, waaronder Botox voor kraaienpootjes, als onderdeel van onze inzet voor het bevorderen van huidverjonging en het verbeteren van de huidgezondheid. Ons doel is om onze cliënten te helpen een stralende, jeugdige uitstraling te bereiken en te behouden door middel van geavanceerde cosmetische behandelingen en persoonlijke zorg.

Voorzorgsmaatregelen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, wordt aangeraden om het gebruik van aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie supplementen te staken.

Geen alcohol: Het consumeren van alcohol wordt 24 uur voor de behandeling afgeraden om mogelijke zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het is raadzaam om geen intensieve gezichtsbehandelingen of huidverzorgingsprocedures te ondergaan vlak voor uw Botox-afspraak.

Nazorgadvies

Vermijd het masseren of aanraken van het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling, om de Botox effectief te laten werken.

Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte moeten vermeden worden voor de eerste 24 uur na de behandeling.

Gebruik de aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de huid rond de ogen gehydrateerd en in optimale conditie te houden.

Maak een afspraak