Bekend van:

Filler Kaaklijn

Wat is Filler Kaaklijn?

Filler voor de kaaklijn is een esthetische procedure die gericht is op het verbeteren en definiëren van de kaaklijn met behulp van dermal fillers. Deze behandeling, aangeboden door Aesthetic Glow, is bedoeld om een scherpere, meer gedefinieerde kaaklijn te creëren, wat kan bijdragen aan een jeugdigere uitstraling en een betere gezichtsbalans. Dermal fillers, zoals hyaluronzuur, worden zorgvuldig geïnjecteerd langs de kaaklijn om volume toe te voegen, contouren te verbeteren of asymmetrieën te corrigeren.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow begrijpen we het belang van een gepersonaliseerde aanpak. Onze behandelingen voor de kaaklijn met fillers worden aangepast aan de individuele wensen en de unieke gezichtsstructuur van elke cliënt. Tijdens een consultatie zullen onze ervaren specialisten in cosmetische behandelingen en dermatologie uw esthetische doelen evalueren en een op maat gemaakt behandelplan opstellen, gericht op het bereiken van natuurlijke, harmonieuze resultaten die bijdragen aan huidverjonging en verbeterde huidgezondheid.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Cliënten worden aangeraden om het gebruik van medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden om het risico op blauwe plekken en zwellingen te minimaliseren.

Geen alcohol: Het is belangrijk om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken om zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Intensieve gezichts- of huidbehandelingen moeten worden vermeden vlak voor de afspraak om de huid in optimale staat te houden voor de fillerinjecties.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Directe aanraking vermijden: Vermijd het masseren of aanraken van het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling om de filler op zijn plaats te houden.

Beperk fysieke activiteiten: Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme temperaturen dienen de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling vermeden te worden.

Zachte huidverzorging: Gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de behandelde gebieden gehydrateerd en in goede conditie te houden.

Maak een afspraak