Bekend van:

Filler Kin Opvullen

Wat is Filler Kin Opvullen?

Filler kin opvullen is een esthetische procedure die tot doel heeft de contouren van de kin te verbeteren en te versterken door middel van dermal fillers. Deze behandeling, beschikbaar bij Aesthetic Glow, kan helpen bij het creëren van een meer gebalanceerd profiel, het verbeteren van de gezichtssymmetrie en het verstevigen van de kaaklijn. Dermal fillers, zoals hyaluronzuur, worden gebruikt om volume toe te voegen of oneffenheden in de kin te corrigeren, wat bijdraagt aan een jeugdiger en esthetisch aangenamer uiterlijk.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow bieden we gepersonaliseerde cosmetische behandelingen aan, waaronder filler voor de kin. Onze experts op het gebied van dermatologie en esthetische behandelingen zullen een uitgebreide beoordeling van uw gezichtsstructuur uitvoeren en een op maat gemaakt behandelplan ontwikkelen dat aansluit bij uw unieke esthetische doelen. Dit zorgt voor optimale resultaten in huidverjonging en verbetering van uw gezichtscontouren.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Cliënten worden aangeraden om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E en visolie te staken om het risico op blauwe plekken te minimaliseren.

Geen alcohol: Het consumeren van alcohol dient 24 uur voor de behandeling vermeden te worden om zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het is raadzaam om intensieve gezichtsbehandelingen of huidverzorgingsprocedures te vermijden vlak voor uw afspraak.

Nazorg na filler behandeling

Directe aanraking vermijden: Het is essentieel om het behandelde gebied niet te masseren of aan te raken voor ten minste 4 uur na de behandeling om de filler op zijn plaats te houden.

Beperk fysieke activiteiten: Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte of kou voor de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling.

Zachte huidverzorging: Volg een milde huidverzorgingsroutine en gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de kin gehydrateerd en gezond te houden.

Maak een afspraak