Bekend van:

Filler Liquid Face Lift

Wat is Filler Liquid Face Lift?

Een filler liquid face lift is een geavanceerde cosmetische procedure die gebruikmaakt van een combinatie van dermal fillers en soms Botox-injecties om de gezichtshuid te liften en te verjongen zonder chirurgische ingrepen. Deze behandeling, beschikbaar bij Aesthetic Glow, is ontworpen om verzakking tegen te gaan, volume te herstellen in gebieden die dit zijn verloren, en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het resultaat is een frisser, jonger uitziend gezicht met verbeterde contouren en huidtextuur.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Om het risico op blauwe plekken en zwellingen te verminderen, wordt geadviseerd om bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden.

Geen alcohol: Het is belangrijk om alcoholconsumptie 24 uur voor de behandeling te vermijden, om mogelijke zwelling en blauwe plekken te beperken.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het is raadzaam om geen intensieve gezichts- of huidbehandelingen te ondergaan vlak voor uw afspraak.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Directe aanraking vermijden: Vermijd het masseren of aanraken van het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling om de filler en Botox op hun plaats te houden.

Beperk fysieke activiteiten: Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan extreme hitte of kou voor de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling.

Zachte huidverzorging: Volg een milde huidverzorgingsroutine en gebruik de aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de behandelde gebieden gehydrateerd en in goede conditie te houden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow​

Bij Aesthetic Glow wordt elke liquid face lift behandeling zorgvuldig aangepast aan de individuele behoeften en doelstellingen van de cliënt. Tijdens een persoonlijk consult beoordelen onze specialisten in cosmetische behandelingen en dermatologie uw gezichtsstructuur en huidconditie om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen. Dit plan combineert verschillende typen fillers en Botox om doelgericht gebieden aan te pakken voor maximale huidverjonging en anti-aging effecten.

Maak een afspraak