Bekend van:

Meer Behandelingen

Profhilo

Een Profhilo behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Door de behandeling wordt de huid strakker en ziet u er dus meteen jonger en frisser uit. De werkzame stof van deze behandeling is hyaluronzuur. Dezelfde stof wordt ook gebruikt in de zogenaamde ‘fillers’ om rimpels mee op te vullen en in de duurdere anti-rimpel crèmes. Prohilo zorgt echter niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging. De huid komt zelf weer in actie om verslapping tegen te gaan.

Bij een Profhilo behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Tot enkele uren na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. De behandeling duurt gemiddeld 15 minuten.

Profhilo kan onder andere worden gebruikt voor:

Na de behandeling

Ongeveer 15 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van, maar gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 4 weken ziet u al zichtbaar effect.

Effect van de behandeling

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een pauze van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, ziet u niet meteen resultaat. Vanaf 4 tot 6 weken na de 1e behandeling is het positieve effect waarneembaar.

Neem gerust contact op voor extra informatie of als u een vrijblijvend consult wilt inplannen.

Maak een afspraak