Bekend van:

Migraine

Wat is Migraine?

Migraine is een chronische aandoening die gekenmerkt wordt door matige tot ernstige hoofdpijnen, vaak aan één kant van het hoofd, die gepaard kunnen gaan met misselijkheid, overgevoeligheid voor licht en geluid, en soms visuele verstoringen, bekend als aura’s. Migraineaanvallen kunnen enkele uren tot dagen duren en hebben een significante impact op de kwaliteit van leven.

Behandeladvies: Behandeling op Maat

Bij Aesthetic Glow begrijpen we dat migrainebeheer een persoonlijke benadering vereist. Onze esthetische kliniek, gespecialiseerd in een breed scala aan cosmetische en dermatologische behandelingen, omvat ook Botox-injecties als een optie voor patiënten die lijden aan chronische migraine. Botox, oorspronkelijk gebruikt voor huidverjonging en cosmetische behandelingen, is goedgekeurd voor de preventie van migraine. Het werkt door de spieren te ontspannen en de overdracht van pijnsignalen te blokkeren.

De toepassingen van Botox:

Migraine bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow streven we ernaar om niet alleen de esthetische wensen van onze cliënten te vervullen met behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, laserontharing, en het gebruik van hoogwaardige huidverzorgingsproducten, maar ook om bij te dragen aan hun algehele welzijn door middel van innovatieve behandelingen zoals Botox voor migraine. Ons doel is om een holistische benadering van schoonheid en gezondheid te bieden, waarbij we de huidgezondheid en het welzijn van onze cliënten vooropstellen.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Medicatie: Overleg met uw arts over welke medicijnen u moet vermijden voor uw Botox-behandeling tegen migraine, vooral bloedverdunners.

Alcohol: Het wordt aanbevolen om ten minste 24 uur voor de behandeling geen alcohol te consumeren, om het risico op blauwe plekken te verminderen.

Huidverzorging: Vermijd agressieve huidverzorgings- of schoonheidsbehandelingen op het injectiegebied vlak voor uw afspraak.

Nazorgadvies

Zorg na uw behandeling voor voldoende rust en vermijd intensieve activiteiten die migraineaanvallen kunnen uitlokken.

Houd u aan de nazorginstructies van uw specialist bij Aesthetic Glow voor het beste resultaat en plan follow-up afspraken zoals aanbevolen.

Overweeg aanpassingen in uw levensstijl die kunnen helpen bij het verminderen van de frequentie en ernst van migraineaanvallen, inclusief stressmanagement, een regelmatig slaapschema, en hydratatie.

Maak een afspraak