Bekend van:

Fillers Mondhoek

Wat is Filler Mondhoek?

Filler voor de mondhoek is een cosmetische procedure die tot doel heeft de neerhangende mondhoeken op te tillen en te verzachten, waardoor een vriendelijker en jonger uiterlijk ontstaat. Deze behandeling, uitgevoerd bij Aesthetic Glow, maakt gebruik van dermal fillers, zoals hyaluronzuur, om volume toe te voegen en de huid rond de mondhoeken te ondersteunen. Het resultaat is een verminderde zichtbaarheid van marionetlijnen en een opgewekter aanzien van het gezicht.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow bieden we een gepersonaliseerde benadering voor elke fillerbehandeling, inclusief die voor de mondhoeken. Tijdens een uitgebreid consult zullen onze ervaren specialisten in dermatologie en cosmetische behandelingen uw esthetische wensen evalueren en een behandeling op maat ontwerpen. Ons doel is om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die harmoniëren met uw gezichtskenmerken en bijdragen aan uw algehele huidverjonging.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bepaalde medicatie: Om het risico op blauwe plekken en zwelling te minimaliseren, wordt aanbevolen om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden.

Alcoholgebruik: Het is raadzaam om ten minste 24 uur voor de behandeling geen alcohol te consumeren om zwelling te beperken.

Huidbehandelingen: Vermijd agressieve huid- of gezichtsbehandelingen vlak voor uw afspraak om ervoor te zorgen dat uw huid in de beste conditie is voor de fillerinjectie.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Aanraking vermijden: Probeer het behandelde gebied niet aan te raken of te masseren gedurende de eerste 24 uur na de behandeling om te voorkomen dat de filler zich verplaatst.

Activiteiten beperken: Zware fysieke activiteit en blootstelling aan hoge of lage temperaturen moeten vermeden worden in de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling.

Huidverzorging: Volg een zachte huidverzorgingsroutine en gebruik aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow om de huid gehydrateerd en gezond te houden.

Maak een afspraak