Bekend van:

PRP behandeling

Wat is PRP behandeling?

Bij Aesthetic Glow bieden we een innovatieve PRP-behandeling aan, een sleuteldienst binnen ons uitgebreide aanbod van schoonheidsbehandelingen. PRP, of Platelet-Rich Plasma, is een geavanceerde huidverjongingstechniek die gebruikmaakt van het helende potentieel van uw eigen bloed om de huidgezondheid te bevorderen en tekenen van veroudering tegen te gaan. Deze behandeling is geschikt voor haar, gezicht, nek, decolleté en handen, en biedt een natuurlijke benadering van esthetische verbetering.

PRP-behandelingen maken gebruik van plasma rijk aan bloedplaatjes, geëxtraheerd uit uw eigen bloed, om de natuurlijke genezingsprocessen van de huid te stimuleren. Door de hoge concentratie groeifactoren in het plasma, bevordert de behandeling celgroei, weefselherstel en collageenproductie, wat resulteert in huidverjonging, verbeterde huidtextuur en -elasticiteit, en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Behandeling

De PRP-procedure begint met een eenvoudige bloedafname, waarna het bloed wordt gecentrifugeerd om het plasma te scheiden. Dit rijke plasma wordt vervolgens nauwkeurig geïnjecteerd in de te behandelen gebieden, waar het werkt om de huid van binnenuit te vernieuwen. De behandeling is relatief snel en wordt uitgevoerd met het hoogste niveau van zorg en professionaliteit in onze esthetische kliniek, waarbij uw comfort en veiligheid voorop staan.

Nazorgadvies

Na een PRP-behandeling is het belangrijk om de huid gehydrateerd en beschermd tegen de zon te houden. Wij adviseren het gebruik van hoogwaardige huidverzorgingsproducten om de resultaten te optimaliseren en de huid te ondersteunen tijdens het herstelproces. Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hitte (zoals sauna’s of hete baden) voor ten minste 24 uur na de behandeling.

 

Maak een afspraak