Bekend van:

Skinbooster

Wat is Skinbooster?

Skinbooster Profhilo is een innovatieve anti-aging behandeling die zich richt op het verbeteren van de huidkwaliteit en het herstellen van de natuurlijke uitstraling. Profhilo is geen traditionele filler; het is een hyaluronzuur-based product dat speciaal ontworpen is om de huid te hydrateren, verstevigen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Geschikt voor het gezicht, de nek, het decolleté en de handen, biedt Profhilo een allesomvattende aanpak voor huidverjonging. Bij Aesthetic Glow is deze behandeling een onderdeel van onze reeks cosmetische behandelingen, ontworpen om een jeugdige uitstraling te herstellen en te behouden.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Elke Profhilo behandeling bij Aesthetic Glow wordt op maat gemaakt, rekening houdend met de unieke huidconditie en esthetische doelen van de cliënt. Tijdens een consultatie zullen onze deskundigen in cosmetische behandelingen en dermatologie uw huid evalueren en een persoonlijk behandelplan opstellen. Dit plan is gericht op het bereiken van optimale resultaten in huidverjonging voor het gezicht, de nek, het decolleté en de handen, door de natuurlijke schoonheid en huidgezondheid te verbeteren.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Vermijd bloedverdunnende middelen: Cliënten worden geadviseerd om het gebruik van aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie supplementen te vermijden om het risico op blauwe plekken te verminderen.

Geen alcohol: Het consumeren van alcohol wordt 24 uur voor de behandeling afgeraden om zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.

Vermijd agressieve huidbehandelingen: Het is belangrijk om geen intensieve huidverzorgings- of gezichtsbehandelingen te ondergaan vlak voor uw Profhilo afspraak.

Nazorgadvies

Zachte huidverzorging: Na de behandeling is het cruciaal om een zachte huidverzorgingsroutine te volgen en de aanbevolen huidverzorgingsproducten van Aesthetic Glow te gebruiken om de huid gehydrateerd en gezond te houden.

Bescherming tegen de zon: Zorg voor adequate bescherming tegen de zon, met name in de behandelde gebieden, om de vernieuwde huid te beschermen.

Hydratatie: Blijf goed gehydrateerd door voldoende water te drinken, wat bijdraagt aan het behoud van de hydratatie van de huid.

Maak een afspraak