Bekend van:

Filler Traangoot

Wat is Filler Traangoot?

Filler traangoot is een cosmetische behandeling gericht op het revitaliseren van het gebied onder de ogen. Deze behandeling gebruikt dermal fillers om de holtes en donkere kringen die kunnen verschijnen als gevolg van veroudering of genetische predispositie te verminderen. Door het volume in de traangootregio (het gebied net onder de binnenhoek van het oog) te herstellen, helpt deze procedure bij het creëren van een frissere, meer uitgeruste uitstraling.

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow wordt elke filler traangoot behandeling zorgvuldig aangepast aan de individuele behoeften van de cliënt. Onze esthetische kliniek biedt een breed scala aan anti-aging behandelingen, waaronder geavanceerde huidverjonging en cosmetische behandelingen. Tijdens een persoonlijk consultatiegesprek zullen onze specialisten in dermatologie en cosmetische behandelingen uw specifieke zorgen beoordelen en een behandeling op maat adviseren om optimale resultaten te bereiken.

Toepassingen filler behandeling:

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Medicijnen en Supplementen: Cliënten wordt aangeraden om het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden om het risico op blauwe plekken te minimaliseren.

Alcohol: Het is raadzaam om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te consumeren, aangezien dit het risico op zwelling en blauwe plekken kan verhogen.

Agressieve Huidbehandelingen: Vermijd agressieve gezichts- en huidbehandelingen vlak voor uw afspraak om de huid in optimale conditie te houden voor de filler injectie.

Nazorgadvies van Aesthetic Glow

Vermijd het aanraken of wrijven van het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling om de fillers de tijd te geven zich te settelen.

Zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen moeten vermeden worden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Volg alle nazorginstructies op die door uw specialist bij Aesthetic Glow zijn gegeven om het risico op complicaties te verminderen en de duurzaamheid van de resultaten te maximaliseren.

Teosyal

Teosyal Redensity: Trekt minder vocht aan, uiterst geschikt voor de dunne huid bij de oogleden. Deze anti-aging rewards winnaar is de enige injectable die specifiek het gebied rond de ogen behandelt. Het is een semi-cross linked hyaluronzuur filler met nutriënten die de huidkwaliteit verbeteren. Hiernaast bevat Teosyal Redensity diverse aminozuren.

Vitamines en mineralen: zink, koper, vitamine B5, alfa lipidezuur, N-Acetyl-L-cysteïne
Aminozuren: glycine, lysine, threonine, proline, isoleucine, leucine, valine, arginine

Wat kun je verwachten van het resultaat?

Als je een langdurig effect wilt, is Teosyal Redensity een geschikte filler. Omdat het effect van Teosyal Redensity maar liefst anderhalf jaar aanhoudt. Teosyal Redensity is een hyaluronzuurgel die het gebied rond de ogen hydrateert. Hiernaast voorziet het de huid van antioxidanten en aminozuren. Dit geeft de huid stevigheid en vitaliteit.

Wat zijn de mogelijkheden met Teosyal Redensity?

De indicatiegebieden zijn:

Traangoot en wallen

Donkere kringen

Maak een afspraak