Bekend van:

Botox Lip Flip

Wat is Botox Lip Flip?

De Botox Lip Flip is een populaire cosmetische behandeling die bij Aesthetic Glow wordt aangeboden om de lippen subtiel voller te maken zonder het gebruik van dermal fillers. Door een kleine hoeveelheid Botox rond de bovenlip te injecteren, ontspant de spier, waardoor de bovenlip licht naar buiten rolt of ‘flipped’. Dit creëert een voller ogende bovenlip en verbetert de glimlach, zonder het volume drastisch te veranderen. Het is een ideale optie voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele verandering of die de eerste stappen willen zetten in lipverjonging.

pexels-тарапата-анна-10600173

Behandeling op Maat bij Aesthetic Glow

In onze esthetische kliniek begrijpen we dat elke cliënt unieke wensen en behoeften heeft. Daarom wordt elke Botox Lip Flip behandeling zorgvuldig op maat gemaakt. Tijdens een consultatie zal ons deskundig team op het gebied van dermatologie en cosmetische behandelingen uw specifieke doelen bespreken en een persoonlijk behandelplan opstellen. Dit zorgt voor een natuurlijke, verjongde uitstraling die in harmonie is met uw algehele gezichtskenmerken.

De toepassingen van Botox:

Botox Lip Flip bij Aesthetic Glow

Bij Aesthetic Glow streven we ernaar om de hoogste kwaliteit in huidverzorging en schoonheidsbehandelingen te bieden, inclusief Botox Lip Flip, gezichtsbehandelingen, huidverjonging, en laserontharing. Ons doel is om uw natuurlijke schoonheid te accentueren en te ondersteunen met onze geavanceerde huidverzorgingsproducten en deskundige zorg, waardoor uw huidgezondheid en welzijn worden bevorderd.

Voor de Behandeling: Wat Niet te Doen

Medicijnen en Supplementen: Om het risico op blauwe plekken te minimaliseren, adviseren we het gebruik van bloedverdunnende medicijnen en supplementen zoals aspirine, ibuprofen, vitamine E, en visolie te vermijden.

Alcohol: Het is aanbevolen om 24 uur voor de behandeling geen alcohol te consumeren, om zwelling en blauwe plekken te beperken.

Huidbehandelingen: Voorkom agressieve gezichtsbehandelingen of huidverzorgingsprocedures vlak voor uw Botox-afspraak om de beste resultaten te garanderen.

Nazorgadvies

Probeer het behandelde gebied gedurende ten minste 4 uur na de behandeling niet aan te raken of te masseren.

Vermijd zware lichamelijke inspanning en blootstelling aan hoge temperaturen (zoals sauna's of hete baden) gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

Houd de reactie van uw huid op de behandeling in de gaten en volg eventuele aanvullende nazorginstructies die door uw specialist zijn verstrekt.

Maak een afspraak